Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL, yaptığı basın açıklamasıyla, 17 Kasım 2020 tarihinde yürürlüğe giren 7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun’la ilgili bilgi verdi. Açıklamasında, söz konusu kanunla vergi borcu, sigorta prim borcu, öğrenim kredisi borcu, ecrimisil, motorlu taşıtlar vergisi ve trafik para cezası gibi borçların yeniden yapılandırılabileceğini belirten Seyfettin Baysal; yapılandırmaya başvuracaklar için son müracaat tarihinin 31 Aralık 2020 olduğunu duyurdu.
Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal tarafından yapılan basın duyurusunda şu bilgilere yer verildi:
“7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun 17 Kasım 2020 tarihinde yürürlüğe girmiş olup vergi borcu, sigorta prim borcu, öğrenim kredisi borcu, ecrimisil, motorlu taşıtlar vergisi ve trafik para cezası gibi borçların yeniden yapılandırılması için son müracaat tarihi 31 Aralık 2020’dir.
Mersin Vergi Dairesi Başkanlığımız yetki alanı içerisinde; Yasanın yürürlüğe girdiği tarihten bu güne kadar İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden yapılan müracaatlar başta olmak üzere toplam 86.428 müracaat alınmış ve yoğun bir şekilde müracaatlar devam etmektedir.
Yapılandırma başvuruları vergi dairesine gitmeden İnteraktif Vergi Dairesi (https://ivd.gib.gov.tr) üzerinden kolaylıkla yapılabilmekte ve müracaat sonuçları da aynı adresten takip edilebilmektedir.
Mükelleflerimizin borçlarını yapılandırarak, fırsatları kaçırmamaları gerektiğini hatırlatır. Sağlıklı günler dileriz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANKARA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Yapılandırmada Son Gün 31 Aralık
Benzer Haberler
-
Sertavul Geçidinde kar lastiksiz ve zincirsiz araçlara izin verilmiyor
-
MERSİN VALİSİ TOROS GÖREVE BAŞLADI
-
Uyuşturucu madde operasyonunda 6 şüpheli yakalandı
-
ÇOCUK MECLİSİ SİLİFKE’DE
-
ULUSLARARASI ÇOCUKLUK ÇAĞI KANSERLERİ GÜNÜ
-
GÖZ – KULAK – KALP
-
ÜLKEMİZDE SİYASET ATATÜRK VE DİN ÜZERİNDEN YAPILIYOR
-
PERS YOLU’NDA İLK BİREYSEL YÜRÜYÜŞ / 15
-
YILKI ATLARI BÜYÜKŞEHİR’E EMANET
-
‘MİSAFİR’ GÜLDÜRÜRKEN DÜŞÜNDÜRDÜ
-
MESOB’DAN EĞİTİM SEFERBERLİĞİ
-
5. ŞİNASİ DEVELİ MERSİN KENT ÖDÜLÜ FAZIL TÜTÜNER’E