Mezitli’de, Türkiye Belediyeler Birliği ödüllü Sonsuz Bisikletli Yaşam Projesinin uygulanmasında ilk pedallar dönmeye başladı. İçerisinde kesintisiz bisiklet sürebilme, kaliteli zaman geçirme ve sosyal faaliyetlerde bulunma imkanı sağlayan ve Mezitli Belediyesine “Belediyeler İçin Bisikletle Ulaşım Fikir ve Proje Uygulaması” ödülünü kazandıran projede bisiklet durakları yerleştirilmeye başlandı. Mezitli Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelinin sanatsal çalışma titizliği ile hassasiyet göstererek imal ettiği bisiklet durakları, vatandaşların da büyük beğenisini kazandı.
Belediye Ana Hizmet Binasının yanı sıra Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Mezitli Kent Konseyi ve Aratos Spor Tesislerinin önüne özel tasarım bisiklet duraklarının yerleştirildiği projede özellikle Mezlitli Deresi ve çevresinden başlayarak kentin farklı bölgelerinde yeni yaşam alanlarının oluşturulması planlanıyor.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Mezitli’nin bisiklet kenti olması için hayata geçirdikleri çalışmaları ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri uygulamaya koyduklarını söyledi.
Bisiklet duraklarının hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Sonsuz Bisiklet Yolu Projesi kapsamında Mezitlililer, kentin birçok zenginliğini bir arada bulacak. Biz Mezitlililer bisiklete binerken Mezitli’nin güzelliklerini yaşasınlar istiyoruz. Bisikletten hiç inmeden farklı alanları gezebilsinler, bunu özel bir aktivite olarak yapabilsinler. Bununla ilgili olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz, projemiz bu alanda cazibe oluşturacak ve inanıyorum ki Mezitli’de herkes bisiklet kullanmaya başlayacak” diye konuştu.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANKARA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Sonsuz Bisikletli Yaşam İçin Bisiklet Durakları Yerleştirilmeye Başlandı
Benzer Haberler
-
14 ŞUBAT’IN FAVORİSİ ‘SENDEN ÖNCE, SENDEN SONRA’ BUKETİ
-
Mut’ta serada yetiştirilen eriklerin hasadına başlandı
-
FİKİR OTOBÜSÜ MUT’TA
-
MUT’TA BERAT KANDİLİ İDRAK EDİLDİ
-
KÜÇÜCÜK YAŞAM KESİTLERİ / 65
-
NEYİMİŞSİN SEN KILIÇDAROĞLU BE!
-
KENT ORKESTRASINDAN RETRO KONSERİ
-
BÜYÜKŞEHİR 15 BİN KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
-
MEZİTLİ CEMEVİ’NDE HIZIR LOKMASI
-
MERSİN BÜYÜKŞEHİR YEŞİL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATTI
-
DEVA Partili Ekmen: “Göksu Deltası’nı koruyun”
-
MERSİN LİMANI DEĞERLENDİRME KOORDİNASYON VE GÜVENLİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ