FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber, Spor 8 Mayıs 2025 279 Görüntüleme

Mut’ta öğrencilere sportif yetenek taraması

Mut’ta, 877 öğrenciye sportif yetenek taraması yapıldı.
2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında, ilçemizdeki ilkokul 3. sınıf öğrencilerine yönelik sportif yetenek taramaları başarıyla tamamlandı.
6-7-8 Mayıs tarihlerinde düzenlenen programda; toplam 877 öğrencinin katılımıyla, ilçe spor salonunda yapılan taramalarda, çocukların fiziksel yeterlilikleri çeşitli istasyonlarda değerlendirildi. Öğrencilerin yeteneklerinin erken yaşta tespit edilmesi ve uygun spor branşlarına yönlendirilmesi amacıyla yürütülen program büyük ilgi gördü.
İlçemizde yapılan sportif yetenek taramalarına, Mut Kaymakamı İsa Uğur da katılarak öğrencilerle yakından ilgilendi ve çalışmaları yerinde takip etti. Programın önemine dikkat çeken Kaymakam Uğur; çocukların spora yönlendirilmesinin hem fiziksel gelişimlerine, hem de sosyal becerilerine büyük katkı sağladığını ifade etti.

İlginizi çekebilir

VİETNAM SAVAŞI VE ATATÜRK

VİETNAM SAVAŞI VE ATATÜRK

Tema Tasarım | Osgaka.com