Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, bünyesinde görev yapan farklı kademelerdeki yöneticilere yönelik “MESKİ Akademi Yönetim ve Liderlik Eğitimi” düzenledi.
Eğitim, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. İ. Efe Efeoğlu tarafından verildi. Eğitimde açılış konuşmasını yapan MESKİ Genel Müdürü İrfan Korkmaz, tüm katılımcılara teşekkür ederek, düzenlenen eğitimin amacının; MESKİ’de istihdam edilen farklı kademelerdeki yöneticilerin yönetim ve liderlik becerilerinin geliştirilmesi, yönetim ve liderlikle ilgili güncel gelişmelerden haberdar olmaları, astları, üstleri ve mesai arkadaşlarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmaları, işe ve sosyal hayata dönük niteliklerinin ve işlerine yönelik motivasyonlarının artırılması olduğunu belirtti.
Yetişkin eğitimi (Androgoji) prensipleri çerçevesinde verilen eğitimler, bu kapsamda katılımcıların sergileyecekleri öğrenme transferinin en üst düzeye çıkarılması amacıyla; eğitim oyunları, videolar, testler, rol oyunları, farkındalık yaratan çalışmalar ve uygulamalar ile gerçekleştirildi.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANKARA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
MESKİ Personeline “MESKİ Akademi Yönetim ve Liderlik Eğitimi” Verildi
Benzer Haberler
-
Mut Basınından Emniyet Müdürü Pehlivanoğlu’na Ziyaret
-
Mut’ta yıkım sırasında köprü çöktü!
-
Deniz Bank’tan çiftçilere kahvaltı ikramı
-
Kayısı hasadında komşulardan Mut’a işgücü
-
MUT SGM SOSYAL GÜVENLİK HAFTASINI KUTLADI
-
ADD’DEN PKK BİLDİRİSİNE TEPKİ
-
BİK’TEN ADANA’DA BÖLGE TOPLANTISI
-
PERS YOLU MOTORSPORLARI / 2
-
MESKİ, İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLERE SU TASARRUFU EĞİTİMİ VERDİ
-
Mersin OSB’de Yalın Üretim eğitimi verildi
-
MDOB’DAN UNUTULMAZ BİR MÜZİKAL: MANÇALI ADAM
-
TARİHİN, DOĞANIN VE SPORUN EŞSİZ BULUŞMASI: ULUSLARARASI KİLİKYA ULTRA MARATONU