FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 13 Nisan 2023 168 Görüntüleme

Jandarmadan Kökünü Kurutma Operasyonunda 60 Gözaltı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına düzenlediği “Kökünü Kurutma” operasyonunda 60 şüpheliyi yakaladı.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Erdemli, Silifke, Tarsus, Mut, Çamlıyayla, Toroslar, Anamur ve Yenişehir ilçelerindeki 61 adrese, drone ve Jandarma Komando Timi destekli geniş çaplı operasyon düzenlendi. Operasyona 138 jandarma ekibi ve 8 narkotik köpeği katıldı.
Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada; 32.300 gr esrar, 1500 gr skunk, 1310 gr metamfetamin, 2300 adet sentetik uyuşturucu hap, 500 gr bonzai, 218 gr eroin, 305 kök kenevir, 5 adet hassas terazi ile çok sayıda dijital materyale el kondu.
Yakalanan şüpheliler, işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Tema Tasarım | Osgaka.com