FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 28 Nisan 2025 186 Görüntüleme

GÜLNAR’A GENÇLİK MERKEZİ

Mersin’in Gülnar ilçesine “Gençlik Merkezi” yapılacak. Gülnar’a yapılacak olan Gençlik Merkezi için Mersin Valiliği himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında yapılacak olan Gençlik Merkezinde; derslikler, kütüphane, seminer salonu, kafeterya, giyinme odaları ve idari bürolarıyla donatılmış bir yapı Gülnarlı gençlerin hizmetinde olacak.
Konuyla ilgili olarak Mersin Valiliği’nden, “Gülnar ilçemize ‘Gençlik Merkezi’ Hayırlı Olsun” başlığıyla yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
“Mersin Valiliğimiz himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız arasında imzalanan protokol kapsamında; kıymetli gençlerimizin kullanımına sunacağımız çok güzel bir ‘Gençlik Merkezi’ni Gülnar ilçemize kazandıracağız.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından merkezimizde sunacağımız; spor branşı kursları, seminer faaliyetleri, akademik eğitimler, sosyal etkinliklerle kıymetli gençlerimizin uğrak noktası artık ‘Gençlik Merkezimiz’ olacak. Gençlik Merkezimizde; derslikler, kütüphane, seminer salonu, kafeterya, giyinme odaları ve idari bürolarıyla donatılmış bir yapı gençlerimizin hizmetinde olacak.
‘Sporu Tabana Yayıyoruz’ anlayışı çerçevesinde yürütülen çalışmalara destek veren, himaye eden Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza, Bakanlığımızın ilgili birimlerine, emeği geçen Milletvekillerimize ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz.”

İlginizi çekebilir

Çevre Gününde fidan diktiler

Çevre Gününde fidan diktiler

Tema Tasarım | Osgaka.com