Mut’un Kıravga bölgesindeki Göksu Sulama Kooperatifi, Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. 18 Mart Salı günü, eski Belediye Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, kooperatifin yeni yönetimi belirlendi. Mersin sınırları içindeki en fazla üyeye sahip kooperatiflerden biri olan Mut Göksu Sulama Kooperatifi’nin kongresinde yapılan seçimde, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Salih Tekin seçildi.
Yapılan seçimle, Göksu Sulama Kooperatifi Yönetim Kurulu’nda Mehmet Mithat Şimşek başkan yardımcısı, Hüseyin Güz muhasip üye olarak görev alacak. Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Ali Şirvani, Yücel Ak ve Habib Pehlivan’dan oluştu. Kooperatifin Denetim Kurulu’na Ertan Yıldız, Emre Aktuğ ve Halil Ataş seçilirken; yedek üyeler ise Fatih Sinan, Ali Diri ve Hasan Alaiye olarak belirlendi.
Yeni seçilen Göksu Kooperatifi Başkanı Salih Tekin, genel kurulda yaptığı konuşmada, kooperatif ortaklarına, divan heyetine ve misafirlere teşekkür etti. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla şehitleri anan kooperatif başkanı Tekin; kooperatifin yeni yönetim kurulunu tanıtarak, bölgede sulama hizmetlerinin iyileştirilmesi için çalışacaklarını vurguladı.
Kooperatif Başkanı Salih Tekin, “Geçmişte Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyemizin uyumlu çalışmaları sayesinde, beldemiz için yıllardır hayal edilen sulama projelerini hayata geçirme fırsatı bulduk. Ancak, son yıllarda iklim değişikliğinin etkisiyle sularımızın azalması ve diğer olumsuz faktörler nedeniyle, suyun sevk ve idaresinde hepimizin yaşadığı sıkıntıların farkındayız. Bu durum, hepimizi derinden etkilemekte ve geleceğimiz için endişe duymamıza neden olmaktadır” dedi.
Yeni dönemde suyun verimli kullanımı ve sürdürülebilirliği için yeni projeler geliştireceklerini belirten Başkan Tekin; güneş enerjisinden yararlanarak sulama maliyetlerini düşürmeyi, Göksu Nehri’nin ve pınarların potansiyelini değerlendirerek sudan elektrik üretme imkanlarını araştıracaklarını, ayrıca bölge insanının ekonomik olarak daha iyi kazanabilmesi adına projeler üreteceklerini, başka üretim kooperatifleri kurulmasına ön ayak olacaklarını, verimsiz tarlaları tarıma kazandıracaklarını ve modern sulama tekniklerini kullanarak su tasarrufu sağlayacaklarını ifade etti.
Tekin, “Amacımız, sizlerin de katılımıyla ortak akıl ve dayanışma içinde, kooperatifimizi daha da güçlendirmek, sulama hizmetlerimizi en üst seviyeye çıkarmak ve hepimizin yüzünü güldürmektir” diyerek, yeni dönemin birlik ve beraberlik içinde geçeceğini vurguladı.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANKARA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
GÖKSU SULAMA KOOPERATİFİ’NDE YENİ DÖNEM
Benzer Haberler
-
KAYHAN A PARTİ MYK’DE
-
TÜM EMEKLİ-SEN: “AÇLIĞA VE ÖLÜME TERKEDİLİYORUZ!”
-
TÜM EMEKLİ-SEN MUT ŞUBESİ’NDE ADEM GÜL GÜVEN TAZELEDİ
-
İYİ PARTİ’DEN MUT ÇIKARMASI
-
SAYGI SOKAĞI
-
BAŞLIĞI SİZ KOYUN
-
MESKİ ANA BORU ARIZASINI SU KESİNTİSİ OLMADAN ONARDI
-
CHP’DEN MERSİN’DE ‘MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR’ MİTİNGİ
-
Romeo ve Juliet Balesi Mersin DOB Sanhesi’nde
-
GÜLNAR’A GENÇLİK MERKEZİ
-
YENİ MERSİN İDMAN YURDU KÜMEDE KALMAYI GARANTİLEDİ
-
ERDEMLİ HANIM EVİ KAPILARINI AÇTI