FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 10 Şubat 2025 191 Görüntüleme

GAZETECİLERDEN KAYMAKAM UĞUR’A ZİYARET

Mut’ta görev yapan basın mensupları, ilçeye yeni atanan Kaymakam Vekili İsa Uğur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 31 Ocak 2025 tarihli ve 89524 sayılı onayı ile Mut’a Kaymakam Vekili olarak görevlendirilen İsa Uğur, göreve başladı. Mut’taki gazetecilerde, göreve yeni başlayan Kaymakam Uğur’u ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Uğur, ilk görev yerinin Mut olduğunu belirterek, “Çok güzel ve hoşuma giden bir ilçe. Mersin’in ilçeleri arasında yüzölçümü bakımından büyük bir ilçe. Meslek ahlakıyla bu sorumluluğu üstlenen tüm basın mensuplarına başarılar diliyorum. Ben de en güzel hizmetleri vermek için gayret edeceğim” dedi.
Gazeteciler ise Kaymakam Uğur’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Gazetecilerin ziyareti, karşılıklı fikir alışverişi ve yapılan sohbetin ardından sona erdi.

İlginizi çekebilir

NEVRUZ ATEŞİ YANDI

NEVRUZ ATEŞİ YANDI

Tema Tasarım | Osgaka.com