FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Haber 16 Haziran 2025 417 Görüntüleme

Babalara Tavla Turnuvası

Mut Hatice Ata Tekin Kızılay Anaokulu, Babalar Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 4 yaş grubu öğrencilerinin yer aldığı “Neşeli Adımlar Sınıfı”, Karaekşi Mesire Alanında babalar için tavla turnuvası düzenledi.
Ormanlık alanda gerçekleşen etkinlikte, babalar kıyasıya mücadele ederken, minik öğrenciler coşkuyla babalarını destekledi. Neşeli ve rekabet dolu anların yaşandığı turnuvada, etkinlik sonunda tüm babalara katılım madalyası takdim edildi. Turnuvada dereceye giren ilk üç baba ise sınıf öğretmeni Fatma Ergen tarafından plaketle ödüllendirildi.
Öğretmen Fatma Ergen yaptığı açıklamada, “Babalar Günü etkinliğimize katılarak evlatlarınızla geçirdiğiniz bu özel anlara anlam kattınız. Sadece oyunun değil, sevginin ve dayanışmanın da kazandığı bu günde, varlığınızla bize güç verdiniz. Sınıfımıza ve çocuklarımıza kattığınız güzel enerji için teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, çocuklara aile bağlarının önemini yaşatarak öğretirken, babalar için de unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazındı.

Tema Tasarım | Osgaka.com