19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, ilçemizde pandemi şartları nedeniyle sade bir törenle kutlandı.
19 Mayıs için ilçemizdeki ilk tören Atatürk Bulvarı üzerindeki Atatürk anıtında düzenlenen çelenk sunumuyla başladı. Törene; Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, protokol üyeleri, siyasi parti ve STK’lerden temsilciler ile bazı yurttaşlar katıldı. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Mut Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce Atatürk anıtına çelenk konuldu ve buradaki tören son buldu. Öte yandan CHP Mut İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Mut Şubesince de ayrı bir tören düzenlenerek Atatürk anıtına çelenk konuldu.
19 Mayıs nedeniyle Mut Kaymakamlığınca yapılan paylaşımda, “Bağımsızlığa İlkadım’ın 102. yılı kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Milli Mücadele kahramanlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz.” denildi. Belediye Başkanı Volkan Şeker de, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 19 Mayıs’ı kutladı ve, “102 yıl önce bugün ateşlenen İstiklal Meşalesinin neferleri olarak saat 19.19’da hep birlikte İstiklal Marşımızı okuyup, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladık. Başta Milli Mücadelemizin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün İstiklal Kahramanlarımızı ve Aziz Şehitlerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.” dedi.
Atatürk anıtında düzenlene törenlerin ardından, Mut Şehir Stadında, kısıtlı sayıda katılımla bir tören düzenlendi. Mut Kaymakamı Fatih Erdoğan ve Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker’in de katıldığı stattaki törende, saat 19.19’da İstiklal Marşı okundu. Akşam ayrıca, 19 Mayıs dolayısıyla havai fişek gösterisi de sunuldu.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANKARA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
19 Mayıs Törenlerle Kutlandı
Benzer Haberler
-
4 ŞUBAT DÜNYA KANSER GÜNÜ
-
Ceviz bahçesinde 5 kiloluk istiridye mantarı buldu
-
Mut’ta meydana gelen kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı
-
BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ OTELLERİ YANGIN RİSKİNE KARŞI DENETLİYOR
-
Mut Terminalinde yolcular soğuktan şikayetçi
-
KÜÇÜCÜK YAŞAM KESİTLERİ / 64
-
MERSİN BÜYÜKŞEHİR MUT’A ARTIK DÖN BİR BAK!
-
NAZIM HİKMET VE ORHAN KEMAL
-
MERSİN DOB’DAN FINDIKKIRAN BALESİ
-
CARETTALAR GALİBİYETLE DÖNÜYOR
-
MESKİ 3 MİLYON 500 BİN METREKÜP İÇME SUYUNU MERSİN’E GERİ KAZANDIRDI
-
VALİ PEHLİVAN MESİAD’IN PROGRAMINA KATILDI